







Σε ένα μπολ ρίχνετε τα τριμμένα στο μούλτι μπισκότα, το κέικ τριμμένο και τα καρύδια.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε μαζί το γάλα, με την μαργαρίνη και την ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.Στη συνέχεια προσθέτετε το κακάο και το κονιάκ και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
Ενώνετε τα δυο μείγματα και ζυμώνετε ελαφρώς να ομογενοποιηθούν.
Τοποθετείτε το μείγμα σε λαδόκολλα και σχηματίζετε έναν κορμό.
Τυλίγετε με την λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και τοποθετείτε ένα βράδυ στο ψυγείο να σφίξει ο κορμός.
Την επόμενη μέρα κόβετε τον κορμό σε κομμάτια 1 εκ.
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και με 2 πιρουνάκια βουτάτε τις καριόκες μέσα στην σοκολάτα.Τις στραγγίζετε να μην έχουν πολύ σοκολάτα και τοποθετείτε σε λαδόκολλα μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
