
Χτυπάτε με το μίξερ τα αυγά και την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα.
Λιώνετε μαζί την μαργαρίνη και την σοκολάτα.
Ανακατεύετε τα 2 μείγματα με ένα κουτάλι.
Προσθέτετε τα καρύδια και ανακατεύετε καλά.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια φόρμα του κέικ και τοποθετείτε το μείγμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 C για 40'.Αφήνετε να κρυώσει καλά.
Ετοιμάζετε το σιρόπι.Βράζετε την ζάχαρη με το νερό για περίπου 5 λεπτά και το ρίχνετε όπως είναι ζεστό στην κρύα καρυδόπιτα.
