





Ζυμώνετε στο μίξερ με τον γάντζο όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν.
Χωρίζετε την ζύμη στα 2 και καλύπτετε με μεβράνη.Το ένα κομμάτι το βάζετε στο ψυγείο και το άλλο στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
Ανοίγετε την ζύμη που είχατε στο ψυγείο και την στρώνετε σε βουτυρωμένο τσέρκι ή ταψάκι διαμέτρου 24 εκ. Τρυπάτε την επιγάνεια με πιρούνι.
Καθαρίζετε τα μήλα και τα τρίβετε στον τρίφτη.Ανακατεύετε με την ζάχαρη, την κανέλα και το γαρύφαλλο και τα στρώνετε πάνω από την ζύμη.
Τρίβετε στον τρίφτη και την ζύμη που είχατε στην κατάψυξη για να γίνει ψιχουλιαστή.Πασπαλίζετε τα μήλα με την ζύμη.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 35-40 λεπτά μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια.
