













Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα υλικά για τα φύλλα και ζυμώνετε μέχρι να πάρετε μία μαλακή, εύπλαστη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.(Αν βγει η ζύμη σφιχτή, προσθέτετε λίγο νερό ενώ, αν κολλάει στα χέρια, ρίχνετε λίγο ακόμα αλεύρι Σκεπάζετε την ζύμη και την αφήνετε 30 περίπου λεπτά να ξεκουραστεί.
Xωρίζετε σε 8 μπαλάκια στο μέγεθος μανταρινιού.
Ανοίγετε τα μπαλάκια με τον πλάστη σε μέγεθος ενός πιάτου για φρούτο.
Αναμειγνύετε σε ένα μπολάκι το ελαιόλαδο με την φυτίνη και την μαργαρίνη.
Βάζετε περίπου 1 κ.γ. από το μείγμα σε κάθε φυλλαράκι και το αλείφετε καλά με ένα πινέλο.
Αλευρώνετε ελαφρά.
Ενώνετε ανά 2 και αφήνετε περίπου 30 λεπτά να ξεκουραστούν.
Ανοίγετε ένα μεγάλο λεπτό φύλλο.
Το κόβετε στην μέση, το λαδώνετε καλά και ρίχνετε λίγη από την γέμιση.
Τυλίγετε σε ρολό και κόβετε τις άκρες.
Τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί όλα τα ρολά και κόβετε σε κομμάτια.Λαδώνετε από πάνω και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 30 λεπτά.
Βράζετε το σιρόπι για 5 λεπτά από την έναρξη του βρασμού.Έπειτα το αφήνετε να κρυώσει.
Ρίχνετε το κρύο σιρόπι στο καυτό σαραγλί και αφήνετε να το αποροφήσει.
