






Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε σε χαμηλή φωτιά τα 150 γρ. από την σοκολάτα.
Παίρνετε θήκες σιλικόνης για μάφινς και βάζετε 1 κουταλιά σοκολάτας.Πιέζετε το φορμάκι όπως στην διπλανή φωτογραφία ώστε να καλυφθεί με σοκολάτα.
Τοποθετείτε τα φορμάκια σε ένα δίσκο και τα βάζετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
Παράλληλα τρίβετε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα φυστίκια.Προσοχή να μην γίνουν σκόνη.Πρέπει να μείνουν σε κομμάτια.Στην συνέχεια τα αναμειγνύετε με την καραμέλα.
Γεμίζετε τα θηκάκια με το μείγμα της καραμέλας και ισιώνετε από πάνω με ένα κουτάλι.
Λίωνετε και την υπόλοιπη σοκολάτα και καλύπτετε τα σοκολατάκια.Αφήνετε στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες.Στη συνέχεια ξεφορμάρετε και διατηρείτε τα σοκολατάκια snickers στο ψυγείο.
1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε τα ζαχαρούχα γάλατα αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει τις ετικέτες.Προσθέτετε νερό στην κατσαρόλα να τα καλύψει καλά.2. Βράζετε για 3 ώρες σε μέτρια φωτιά, να μην κοχλάζει πολύ το νερό. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίζετε οι κονσέρβες να είναι πάντα καλυμμένες με νερό,γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος.)3. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνετε να κρυώσουν.Δεν τα ανοίγετε αμέσως, γιατί η καραμέλα καίει πολύ.
- Είναι προτιμότερο αυτή την διαδικασία να την κάνετε την προηγούμενη μέρα ή μέρες πριν.
- Μπορείτε να βράσετε περισσότερα ζαχαρούχα γάλατα για να έχετε και για άλλες δημιουργίες.
- Διατηρούνται στο ψυγείο για πολύ καιρό, αφού είναι κλειστή η συσκευασία.
