






Χτυπάτε στο multi το γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι και το ανακατεύετε με την σκόνη αμυγδάλου και το αλεύρι.Θα γίνει ένα σφιχτό μείγμα.
Το στρώνετε σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι διαμέτρου 22 εκ. και αφήνετε γύρω γύρω 1 εκ. περιθώριο.
Λιώνετε σε ένα κατσαρολάκι την σοκολάτα με το βούτυρο.Αφήνετε να πέσει λίγο η θερμοκρασία του και το ανακατεύετε με τους κρόκους, το αλεύρι και την σκόνη φουντουκιού.
Χτυπάτε σε μαρέγκα τα ασπράδια με την ζάχαρη.
Ενσωματώνετε σιγά σιγά την μαρέγκα στο σοκολατένιο μείγμα και ανακατεύετε απαλά να μην πέσει ο όγκος του.
Ρίχνετε το σοκολατένιο μείγμα πάνω από το μείγμα πορτοκαλιού και ψήνετε στους 180 C σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά.
