
Ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τις βανίλιες.
Χτυπάτε με το μίξερ την μαργαρίνη και την ζάχαρη.
Προσθέτετε σιγά σιγά τα ασπράδια και χτυπάτε 8΄ να αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέτετε εναλλάξ το μείγμα με το αλεύρι και το γάλα μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα.
Χωρίζετε το μείγμα σε 6 δόσεις των 220 γρ.Βάζετε σε ξεχωριστά μπολ και φτιάχνετε τα χρώματα.(Χρησιμοποιείτε διαφορετικό κουτάλι σε κάθε χρώμα.)
Καλύπτετε ένα ταψάκι με διάμετρο 18 εκατοστά με λαδόκολλα.Ρίχνετε το μείγμα με το ένα χρώμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 15'.Σβήνετε τον φούρνο και αφήνετε μέσα το ταψάκι για 30' ακόμη.(Αν έχετε μεγάλο φούρνο βάλτε 3 ταψάκια για εξοικονόμηση χρόνου.)
Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί για 8-10 λεπτά μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα.
Βάζετε σε μια πιατέλα το μωβ παντεσπάνι και από πάνω απλώνετε 2-3 μεγάλες κ.σ. από την κρέμα.Συνεχίζετε την διαδικασία αυτή βάζοντας τα παντεσπάνια με την εξής σειρά. Μωβ-μπλε-πράσινο-κίτρινο-πορτοκαλί-κόκκινο.Καλύπτετε την τούρτα με την υπόλοιπη κρέμα προσεκτικά.
