










Χτυπάτε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ.
Τοποθετείτε σε στρόγγυλο τσέρκι και ψήνετε για περίπου 40 λεπτά στους 180 C.
Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το μίξερ μέχρι να γίνουν σαντιγί.
Σε μία κατσαρόλα ανακατεύετε μαζί το γάλα, το αλεύρι, την ζάχαρη και το κακάο.Βράζετε σε χαμηλή φωτία μέχρι να πήξει.
Στη συνέχεια προσθέτετε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, την μαργαρίνη και το γάλα.
Κόβετε το παντεσπάνι στη μέση.
Σιροπιάζετε το ένα κομμάτι.Βάζετε την κρέμα σοκολάτας και από πάνω το άλλο κομμάτι παντεσπάνι και το σιροπιάζετε και αυτό.
Καλύπτετε την τόυρτα με την σαντιγί.
Περιχύνετε την τούρτα με το γλάσο σοκολάτας.
