Cappuccino Cookies

Average: 4 (2 votes)
Υλικά (24 cookies):
6 κ.σ. στιγμιαίος καφές καπουτσίνο(σκόνη)
1 κ.σ. ζεστό νερό
1 φλυτζάνι μαργαρίνη
3/4 φλυτζανιού ζάχαρη
1 κρόκο αυγού
2 1/2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο αλάτι
1 λευκή σοκολάτα
λίγη κανέλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση :

Ανακατεύετε τον καφέ με το νερό.

Σε ένα μπολ χτυπάτε με το μίξερ την μαργαρίνη με την ζάχαρη.Μόλις αφρατέψουν προσθέτετε τον κρόκο.

Έπειτα το μείγμα του καφέ και τέλος σιγά σιγά το αλεύρι και το αλάτι.Θα γίνει ένα βουτυρένιο μαλακό μείγμα.Σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε για 1-2 ώρες στο ψυγείο.

Πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 8-10 λεπτά.

Λιώνετε σε μπεν μαρί την λευκή σοκολάτα και με ένα κουταλάκι απλώνετε λίγη ποσότητα σε κάθε μπισκότο. 

Αφήνετε να στεγνώσουν και πασπαλίζετε με κανέλα.

Bon Appétit