






Χτυπάτε τα αυγά με την ζάχαρη για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσουν.
Λιώνετε σε χαμηλή θερμοκρασία την κουβερτούρα ή σε μπεν μαρί.
Όσο η σοκολάτα είναι ακόμη ζεστή την ρίχνετε στο μείγμα με τα αυγά σιγά σιγά και χτυπώντας σε πολύ δυνατή ταχύτητα για να μην ψηθούν τα αυγά.Προσθέτετε και το κακάο.
Παράλληλα χτυπάτε το morfat σε σαντιγί.
Ενσωματώνετε την σαντιγί στο σοκολατένιο μείγμα ανακατεύοντας απαλά για να μην πέσει ο όγκος.Τέλος προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας.
Καλύπτετε μια φόρμα του κέικ με μεμβράνη και ρίχνετε την κρέμα.Αφήνετε στην κατάψυξη για 8 ώρες να παγώσει.
