

Μπορείτε να δείτε την εκτέλεση εδώ.Η μόνη διαφορά είναι ότι βάζετε τον χυλό σε ορθογώνια φόρμα.
1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε τα ζαχαρούχα γάλατα αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει τις ετικέτες.Προσθέτετε νερό στην κατσαρόλα να τα καλύψει καλά. 2. Βράζετε για 3 ώρες σε μέτρια φωτιά, να μην κοχλάζει πολύ το νερό. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίζετε οι κονσέρβες να είναι πάντα καλυμμένες με νερό,γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος.) 3. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνετε να κρυώσουν.Δεν τα ανοίγετε αμέσως, γιατί η καραμέλα καίει πολύ.
- Είναι προτιμότερο αυτή την διαδικασία να την κάνετε την προηγούμενη μέρα ή μέρες πριν.
- Μπορείτε να βράσετε περισσότερα ζαχαρούχα γάλατα για να έχετε και για άλλες δημιουργίες.
- Διατηρούνται στο ψυγείο για πολύ καιρό, αφού είναι κλειστή η συσκευασία.
Σε ένα μπρίκι βάζατε την κρέμα γάλακτος και την αφήνετε να πάρει μια βράση.
Σε ένα μπολ κόβετε σε κομμάτια την σοκολάτα.
Όταν βράσει η κρέμα την ρίχνετε στην σοκολάτα (όχι το αντίθετο) και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα σοκολάτας.Αφήνετε λίγο να κρυώσει αλλά όχι να πήξει τελείως.
Κόβετε παράλληλα το κέικ, ώστε να γίνουν 2 κομμάτια.
Αλείφετε τα κομμάτια με την καραμέλα από πάνω και από το πλάι.
Από πάνω προσθέτετε την ganache σοκολάτας και αφήνετε να σταθεροποιηθεί.