





Ρίχνετε αρκετό ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα να καλύψει τον πάτο και μόλις ζεσταθεί σοτάρετε το κρεμμύδι.Όταν είναι έτοιμο το κρεμμύδι ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε μέχρι να γυαλίσει.
Προσθέτετε τον ντοματοχυμό και ρίχνετε 2-3 κουτάλες από τον ζωμό.Αλατοπιπερώνετε και χαμηλώνετε την φωτιά.Κάθε φορά που το κριθαράκι "πίνει" τον ζωμό προσθέτετε και άλλο.Ανακατεύετε συνεχώς γιατί κολλάει.
Όταν έχει φουσκώσει το κριθαράκι και κοντεύει να γίνει προσθέτετε το σπανάκι.
Όταν το κριθαρότο έχει μείνει με πολύ λίγα υγρά αποσύρετε από την φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο.
Τέλος προσθέτετε το θυμάρι και την φέτα κομμένη σε κυβάκια.Σερβίρετε ζεστό.
