
Υλικά (2-3 μερίδες):
250 γρ. λιγκουίνι
20 ντοματατίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4-5 κ.σ. μπαλσάμικο
100 γρ. χαλούμι
αλάτι
πιπέρι
φρέσκο βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο




Εκτέλεση :
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και το αρωματίζετε με το σκόρδο.
Προσθέτετε τα ντοματίνια και αφαιρείτε το σκόρδο.
Μόλις μαραθούν τα ντοματίνια σβήνετε με το μπαλσάμικο και αλατοπιπερώνετε.
Όταν καραμελώσει η σάλτσα προσθέτετε τα βρασμένα ζυμαρικά μαζί με λίγα από τα ζουμιά τους, τον ψιλοκομμένο βασιλικό και το χαλούμι σε μικρά κυβάκια.Ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως.

Bon Appétit