
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο.Τσιγαρίζετε για 5΄ το λουκάνικο,την πιπεριά και την ντομάτα μέχρι να μαλακώσουν. Παράλληλα βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό για 5΄ και τα σουρώνετε.
Μέσα σε ένα πυρέξ βάζετε 2 μεγάλα φύλλα λαδόκολλα (σαν σταυρό). Βάζετε στο κέντρο τα μακαρόνια και προσθέτετε , το λουκάνικο, την ντομάτα. την πιπεριά και την ρίγανη (με το ζουμί τους). Πασπαλίζετε με το τριμμένο κασέρι ή παρμεζάνα και κλείνετε το χαρτί σε πακέτο. Ψήνετε τη μακαρονάδα στους 200 βαθμούς για περίπου 35'.