Πέννες με κόκκινη σάλτσα, τόνο και κόλιανδρο

Average: 4.8 (5 votes)
Υλικά:
500 γρ. πέννες
500 γρ. ντοματοχυμό
200 γρ. τόνο κονσέρβας
1 κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. κόλιανδρο τριμμένο
ελαιόλαδο
μαιντανό
Εκτέλεση:

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι.

Ρίχνετε τον ντοματοχυμό, αλατοπιπερώνετε και βράζετε για περίπου 20' μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Λίγο πριν το τέλος προσθέτετε τον τόνο και τον κόλιανδρο.

Βράζετε τις πέννες, τις στραγγίζετε και τις ανακατεύετε με την σάλτσα.Σερβίρετε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαιντανό.

Bon appetit