







Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε ελαιόλαδο να καλυφθεί ο πάτος και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε τον κιμά.Ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να ασπρίσει και να ψηθεί ο κιμάς.
Στη συνέχεια προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τριμμένο καρότο και μόλις μαραθούν ρίχνετε και το λιωμένο σκόρδο.
Προσθέτετε τον ντοματοχυμό, το ξυλάκι της κανέλας και αλατοπιπερώνετε.Ρίχνετε και 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζετε για 30-40 λεπτά.
Σε 200 ml γάλα διαλύετε το αλεύρι και το κορν φλάουρ.
Ζεσταίνετε το υπόλοιπο γάλα (δλδ το 1 λίτρο) και ρίχνετε το παραπάνω μείγμα.Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει.
Βράζετε τις πένες al dente και τις στραγγίζετε.Σε ένα πυρέξ ρίχνετε τις πένες και τις ανακατεύετε με τον κιμά και το τριμμένο τυρί.
Ρίχνετε την μπεσαμέλ και πασπαλίζετε με τριμμένη φρυγανιά ή τριμμένο τυρί για να κάνει ωραία κρούστα.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 45 λεπτά.
