
Υλικά (2-3 μερίδες):
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 μικρή κόκκινη πιπεριά
1 μικρή πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρή συσκευασία σάλτσα ντομάτας
1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
250 γρ. ταλιατέλες
Εκτέλεση :
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο.
Προσθέτετε τις πιπεριές και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Σβήνετε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτετε την σάλτσα ντομάτας.Αλατοπιπερώνετε, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να βράσει 15'-20' μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Παράλληλα βράζετε τις ταλιατέλες.Ρίχνετε τις ταλιατέλες στην σάλτσα και ανακατεύετε καλά.
Bon Appétit