






Πλένετε τις φουντίτσες του μπρόκολου και τις βράζετε σε νερό με μισό λεμόνι για 8 περίπου λεπτά.Στραγγίζετε και κρυώνετε το μπρόκολο κάτω από τρεχούμενο νερό για να μην χάσει το χρώμα του.
Παράλληλα κόβετε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές και τις αλατίζετε.
Σε ένα μπολάκι αναμειγνύετε το κορν φλάουρ με το μείγμα μπαχαρικών και ρίχνετε μέσα τις μπουκιές του κοτόπουλου.
Ζεσταίνετε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο να κάνει κρούστα.
Στη συνέχεια αφαιρείτε το κοτόπουλο συμπληρώνετε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέτετε το τριμμένο τζίντζερ και 2 λεπτά και ξαναβάζετε στο τηγάνι το κοτόπουλο.
Προσθέτετε τον ζεστό ζωμό και αφήνετε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.Παράλληλα βράζετε τα noodles σε μπόλικο αλατισμένο νερό μόνο για 3 λεπτά και στη συνέχεια τα στραγγίζετε.
Ρίχνετε τα noodles στην σάλτσα, προσθέτετε και το μπρόκολο και ανακατεύετε απαλά.Σερβίρετε αμέσως.