
Υλικά:
250 γρ. ραβιόλι
200 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. ανθότυρο
50 γρ.παρμεζάνα τριμμένη
50 γρ. κασέρι τριμμένο
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:
Βράζετε τα ραβιόλι σε καλά αλατισμένο νερό.Αφού βράσουν και είναι al dente, τα σουρώνετε και προσθέτετε μία κουταλιά βούτυρο.
Κόβετε το ανθότυρο σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζετε την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε όλα τα τυριά και αλατοπιπερώνετε.
Τα αφήνετε σε σιγανή φωτιά να πάρουν μια βραση. Η σάλτσα πρέπει να είναι πηκτή. Περιχύνετε τα ραβιόλι με τη σάλτσα μας και η συνταγή είναι έτοιμη.

Bon Appétit