





Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνετε όλα τα υλικά της μαρινάδας μέχρι να πάρουν μια δυνατή βράση για 3'-4'.
Αποσύρετε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτετε τον άνηθο και τον χυμό από το λάιμ.Αφήνετε την μαρινάδα να κρυώσει.
Σε μία σακούλα ή μπολ βάζετε το ψάρι και προσθέτετε την μαρινάδα.Αφήνετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες ή καλύτερα για όλη τη νύχτα.
Κόβετε τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια.
Σε ένα ταψί ρίχνετε την μαρινάδα από το ψάρι μαζί με τα λαχανικά.Ανακατεύετε καλά και ψήνετε στους 200 C για 30'.Έπειτα προσθέτετε το ψάρι και ψήνετε για άλλα 30'.