
Υλικά:
500 γρ. γαρίδες
1 ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι
λίγο μαϊντανό
1 κ.σ. πελτέ
αλάτι
πιπέρι
τυρί φετα


Εκτέλεση:
Βάζετε αρκετό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι. Όταν μαραθεί ρίχνετε την πιπεριά και την ντομάτα.
Αμέσως μετά ρίχνετε τον πελτέ και 1 φλιτζάνι νερό.Αφήνετε να πάρει μια βράση.Στη συνέχεια ρίχνετε τις γαρίδες, λίγο ακόμη νερό και αλατοπιπερώνετε.
Αφήνετε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα και τέλος ρίχνετε την φέτα.

Bon Appétit