



Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί για την μαρινάδα εκτός από το κρεμμύδι και τα τοποθετείτε σε ένα ανοξείδωτο σκεύος.Βάζετε και τις μπριζόλες να μαριναριστούν για τουλάχιστον 12 ώρες.Κάθε 2-3 ώρες τις αναποδογυρίζετε ώστε να μαριναριστούν καλά και από τις 2 πλευρές.
Κόβετε την μεριά που οι μπριζόλες έχουν το λίπος όπως στην διπλανή φωτογραφία.Αυτό θα τις βοηθήσει να ψηθούν ομοιόμορφα.
Τις τοποθετείτε σε ταψάκι με την μαρινάδα τους και προσθέτετε 1 φλυτζάνι νερό.Καλύπτετε με τις ροδέλες κρεμμυδιού.Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για 45 λεπτά.Στην συνέχεια αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε μέχρι να ροδίσουν.Χρειάζονται άλλα 45 περίπου λεπτά.
