


Σε ένα ανοξείδωτο σκεύος ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας.Τοποθετείτε μέσα στην μαρινάδα το χοιρινό και το αφήνετε να μαριναριστεί για 12 ώρες τουλάχιστουν.Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γυρνάτε το χοιρινό πλευρά.
Λαδώνετε ένα πυρίμαχο σκεύος και τοποθετείτε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες και το πορτοκάλι σε φέτες.Βάζετε στο κέντρο το χοιρινό, το χαράζετε και βάζετε φέτες σκόρδου.Περιχύνετε με την μαρινάδα και ρίχνετε νερό να καλυφθούν οι πατάτες μέχρι την μέση.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 1 ώρα σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια για μισή ώρα ανοιχτό.
