







Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά για τις κρέπες.
Ζεσταίνετε ένα ελαφρά λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι.Ρίχνετε περίπου 1 γεμάτη κουτάλα από το μείγμα στο τηγάνι για κάθε κρέπα. Κουνάτε το τηγάνι κυκλικά ώστε το μείγμα να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.Ψήνετε την κρέπα για περίπου 2 λεπτά μέχρι να ροδίσει η κάτω πλευρά της.Με μια σπάτουλα αλλάζετε πλευρά στην κρέπα ώστε να ψηθεί και από την άλλη.
Σε ελαιόλαδο τσιγαρίζετε το ξερό κρεμμύδι.Προσθέτετε το σπανάκι κατεψυγμένο όπως είναι και τσιγαρίζετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του.Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τον κόλιανδρο.
Κλείνετε το μάτι και προσθέτετε την φέτα τριμμένη και τον φρέσκο δυόσμο.Αφήνετε τα σπανάκια να κρυώσουν εντελώς.
Παίρνετε ένα φύλλο κρέπας και τοποθετείτε 2 κ.σ. από την γέμιση.
Τυλίγετε σε ρολλάκια και τοποθετείτε σε ελαφρώς λαδωμένο πυρέξ.Ψήνετε περίπου 20-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι κρέπες αλλά προσοχή να μην στεγνώσουν.
Λίγο πριν σερβίρετε φτιάχνετε την σάλτσα τυριών.Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την μία κούπα γάλα.Σε μισή κούπα κρύο γάλα διαλύετε το κορν φλάουρ και το ρίχνετε στο ζεστό γάλα.Ανακατεύετε μέχρι να πήξει ελαφρώς και προσθέτετε τα τυριά.Ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.Τέλος αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το μοσχοκάρυδο.Σερβίρετε την σάλτσα ζεστή πάνω από τις κρέπες.
