
Κόβετε τα μανιτάρια σε φέτες και τα υπόλοιπα λαχανικά σε κυβάκια.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει τσιγαρίζετε τα λαχανικά.
Όταν μαραθούν προσθέτετε τον ντοματοχυμό με λίγο νερό και αλατοπιπερώνετε.Χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε. Σε ένα πυρέξ ανακατεύετε τα ζυμαρικά με την σάλτσα λαχανικών.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε την μαργαρίνη.
Μόλις λιώσει ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε με σύρμα.
Στην συνέχεια ρίχνετε το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.Τέλος ρίχνετε τον κρόκο και αλατίζετε
Τελικό στήσιμο: Ρίχνετε την μπεσαμέλ πάνω από τα ριγκατόνι και προσθέτετε λίγη τριμμένη φρυγανιά.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 45'. Στα 30' αν θέλετε βάζετε κ λίγο τριμμένο τυρί πάνω στο παστίτσιο.