




Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και τα ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν.Έπειτα ρίχνετε λίγο αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός και μετά το αλάτι.Συνεχίζετε ρίχνοντας αλεύρι μέχρι η ζύμη σας να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνετε την ζύμη να ξεκουραστεί για 20',σε ζεστό μέρος σκεπασμένη, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Aνοίγετε την ζύμη με ένα πλάστη και με ένα ποτήρι κόβετε σε μικρότερα στρόγγυλα κομμάτια.
Βάζετε 1 κ.γ. σάλτα, το σαλάμι αερος και το τριμμένο τυρί.Ψήνεται για 15' στους 180 C.