
Σοτάρετε το μπέικον και την πιπεριά σε ένα τηγάνι.
Αλείφετε ένα μεγάλο ταψί με βούτυρο και τοποθετείτε μέσα σε αυτό το φύλλο σφολιάτας.Τρυπάτε με ένα πιρούνι τη σφολιάτα σε όλη της την επιφάνεια.
Ρίχνετε τις βρασμένες πέννες, το μπέικον, την πιπεριά και λίγο από το τυρί.
Στο multi χτυπάτε τα αυγά, το αλεύρι και την κρέμα γάλακτος. Ρίχνετε όλα τα υλικά στη σφολιάτα και τα ανακατεύετε.
Πασπαλίζετε τις πέννες με τα υπόλοιπα τυριά και ψήνετε στους 180ο C για περίπου 20'-25' μέχρι να ροδίσει και να κάνει κρούστα.
