
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και τα ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν.Έπειτα ρίχνετε λίγο αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός και μετά το αλάτι.Συνεχίζετε ρίχνοντας αλεύρι μέχρι η ζύμη σας να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνετε την ζύμη να ξεκουραστεί για 20',σε ζεστό μέρος σκεπασμένη, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
(Την χωρίζετε σε 2 μπαλάκια για να βγάλετε 2 πίτσες.)
Όταν φουσκώσει την απλώνετε σε ελαφρώς λαδωμένο ταψί και απλώνετε την πέστο ρόκας πάνω στη ζύμη, την παρμεζάνα και τα ντοματίνια.Ψήνετε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο για 20-30 λεπτά περίπου στους 180-200 βαθμούς, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει. Προτού τη βγάλετε, την ανασηκώνετε και κοιτάζετε αν έχει ψηθεί από κάτω.
