







Σε ελαιόλαδο σοτάρετε το κρεμμύδι.Στην συνέχεια προσθέτετε το σπανάκι και το σοτάρετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του.Αλατοπιπερώνετε σβήνετε το μάτι και προσθέτετε τον φρέσκο δυόσμο.
Βάζετε τα σπανάκια σε ένα μπολ, τα ανακατεύετε με τα τυριά και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Ζυμώνετε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί μέχρι να γίνει μία λεία μπάλα.Αφήνετε την ζύμη τυλιγμένη με μεμβράνη περίπου 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Παίρνετε μπαλάκια ζύμης και τα ανοίγετε με τον πλάστη σε μέγεθος από πιάτο φρούτου.
Τοποθετείτε στο κέντρο της ζύμης 2-3 κουταλίες από την γέμιση.
Διπλώνετε όπως στην φωτογραφία.
Τηγανίζετε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.Στην συνέχεια τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
