









Χτυπάτε στο μίξερ με το εξάρτημα για τις ζύμες το αλεύρι με την μαργαρίνη μέχρι να ψιχουλιάσει.
Προσθέτετε το αυγό, το νερό, το αλάτι και την ζάχαρη και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη.Στη συνέχεια τυλίγετε την ζύμη με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.
Τοποθετείτε την ζύμη ανάμεσα σε 2 φύλλα λαδόκολλας και ανοίγετε ένα φύλλο λίγο μεγαλύτερο από την ταρτιέρα που θα χρησιμοποιήσετε.
Βουτυρώνετε την ταρτιέρα και τοποθετείτε την ζύμη.Πάνω από την ζύμη βάζετε μια λαδόκολλα και γεμίζετε την τάρτα με όσπρια ή ρύζι για να μην φουσκώσει.Ψήνετε για 15 λεπτά στους 170 C.Έπειτα αφαιρείτε την λαδόκολλα με τα όσπρια και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε την μαργαρίνη και σοτάρετε το κρεμμύδι.
Ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε με το σύρμα.
Προσθέτετε το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύετε μέχρι να πήξει και να γίνει μια ελαφριά μπεσαμέλ.Στη συνέχεια ρίχνετε την φέτα, τον ψιλοκομμένο βασιλικό και αλατοπιπερώνετε.
Αδειάζετε την γέμιση στην τάρτα.
Τοποθετείτε τις ντομάτες κομμένες σε ροδέλες αφού πρώτα τις έχετε ξεσποριάσει.Βάζετε μερικά φύλλα βασιλικού, λίγο αλάτι και αρωματίζετε με το ελαιόλαδο.Ψήνετε στους 180 C για 30-40 λεπτά.
