




Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε για λίγο το μπέικον αφού το έχετε κόψει σε μικρά κυβάκια.
Έπειτα προσθέτετε τα ψιλοκομμένα πράσα και αλατοπιπερώνετε.Τσιγαρίζετε σε χαμηλή φωτιά περίπου 30' μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.Τα αφήνετε να κρυώσουν ελαφρώς για να μην παπαριάσει το φύλλο.
Στρώνετε το φύλλο κρούστας σε αλευρωμένη επιφάνεια και κόβετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια περίπου 7 εκατοστών.Τοποθετείτε τα κομμάτια σε μια φόρμα για μάφιν, βάζετε λίγο ελαιόλαδο με ένα πινέλο και προσθέτετε 1 κ.σ. από τη γέμιση.
Ψήνετε στο φούρνο για 15' λεπτά στους 180 C.