





Κάνετε το γνωστό βουναλάκι/ κρατήρα με το αλεύρι.Ρίχνετε το αλάτι,το ελαιόλαδο και το ξύδι.Προσθέτετε υγρό μέχρι να γίνει μια μαλακή, εύπλαστη, λεία μπάλα που σχετικά κολλάει στα χεριά.
Κόβετε με μαχαίρι σε 9 κομμάτια την ζύμη και προσθέτοντας λίγο αλεύρι δουλεύετε το κάθε κομμάτι στα χεριά σας. Δουλεύετε στα χέρια σπρώχνοντας πίσω και μέσα την ζύμη με τα δάχτυλα.
Αφού περάσετε το κάθε κομμάτι δημιουργώντας μπαλάκια τα πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε να ξεκουραστούν καμία ώρα.
Ανοίγετε το κάθε μπαλάκι με ένα πλάστη σε φύλλο.Τα λίγο μεγαλύτερα μπαλάκια τα ανοίγετε για τα φύλλα της βάσης. (Αυτά που στρίβετε στο τέλος για να γίνει η χαρακτηριστική χωριάτικη γωνία-κόθορος).
Στρώνετε τα φύλλα ως εξής: 4 φύλλα- γέμιση -1 φύλλο - γέμιση - 4 φύλλα (αλείφετε καλά κάθε φύλλο με το μείγμα βούτυρο-ελαιόλαδο-μαργαρίνη)
*Δείτε το βίντεο με το άνοιγμα του φύλλου* http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2hT6ZACyuL4