




Σε ένα μπολ βάζετε το ελαιόλαδο.Πάνω από το μπολ σε μία κούπα χυμό πορτοκάλι ρίχνετε την σόδα και ανακατεύετε.Γίνεται μία χημική αντίδραση και ο χυμός φουσκώνει και χύνεται μέσα στο μπολ με το ελαιόλαδο.
Ανακατεύετε με σύρμα και προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ.
Τέλος ρίχνετε τις ελιές, την φέτα κομμένη σε κύβους, το κρεμμύδι, το πιπέρι και την ρίγανη και ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
Μοιράζετε το μείγμα σε θήκες για μάφιν και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 45 λεπτά.
Μπορείτε να φτιάξετε θήκες για τα muffins με τετράγωνα κομμάτια λαδόκολλας.
