








Τσιγαρίζετε την κόκκινη πιπεριά με 2-3 σκελίδες σκόρδο για 10'.
Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια,τα πράσα ψιλοκομμένα και το κολοκύθι.(Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε άλλο λαχανικό.)
Εν τω μεταξύ βάζετε στο φούρνο στους 200 τη σφολιάτα καλυμμένη με όσπρια για να μη φουσκώσει και την ψήνεται για περίπου μισή ώρα.
Αφήνετε τα λαχανικά να σοταριστούν σε πολύ χαμηλή φωτιά για 45-50 λεπτά.
Βγάζετε την σφολιάτα όταν είναι αρκετά ψημένη όπως φαίνεται εδώ.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος, και σ' αυτό το μείγμα ρίχνετε πιπέρι και τα σοταρισμένα λαχανικά.
Αδειάζετε το μείγμα στο ταψί και ψήνετε για 20'.
Προσθέτετε το κατσικίσιο τυρί και ψήνετε για άλλα 20'.Λίγο πριν είναι έτοιμο ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας μέλι στην quiche.
