
Υλικά (4 μερίδες):
2 στήθη κοτόπουλοαλάτι
2 πράσινες πιπεριές
2 κρεμμύδια
4 φέτες ανανά
λίγη σόγια σως
αλάτι
πιπέρι
3 κ.σ. κέτσαπ
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβετε το στήθος κοτόπουλου σε κομμάτια και τσιγαρίζετε σε λίγο ελαιόλαδο, σε έντονη φωτιά για 10' και μετά αποσύρετε.
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε τα κρεμμύδια και,τις πιπεριές και όταν μαλακώσουν ρίχνετε τον ανανά και την σόγια.
Προσθέτετε λίγο νεράκι,την κέτσαπ και βάζετε πάλι πίσω το κοτόπουλο.Αφήνετε για 2'-3' να βράσουν όλα μαζί μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.

Bon appetit