
Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπαστουνάκια. Σε ένα τηγάνι βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρετε τα μπαστουνάκια κοτόπουλου για 4 - 5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
Ρίχνετε το ξερό κρεμμύδι.Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά, μέχρι να μαραθεί και προσθέτετε το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Ρίχνετε τη σόγια, ανακατεύετε και μαγειρεύετε για 2-3 λεπτά. Ρίχνετε το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι, το μείγμα για κοτόπουλο, μαγειρεύετε για 3-4 λεπτά ακόμη και αποσύρετε από τη φωτιά.Γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού και σερβίρετε αμέσως.
