Υλικά (2 μερίδες):
5-6 μικρά παντζάρια
2 σκελίδες σκόρδο
ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας(ανάλατους)
Σως
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. σισαμέλαιο
1 κ.γ. μπαλσάμικο ξύδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
*ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί


Εκτέλεση
Βράζετε τα παντζάρια ή τα αφήνετε στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτετε ότι ξηρούς καρπούς θέλετε και 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
Σερβίρετε ανακατεύοντας την σος με τα παντζάρια ή ξεχωριστά βουτώντας τα παντζάρια στην σως
Bon appetit