
1. Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ μέχρι να γίνει μία ομοιογενής ζύμη.(Αν χρειαστεί υγρό ρίχνετε λίγο νερό ή λίγο γάλα.) 2. Κόβετε την ζύμη σε μικρότερα μπαλάκια και ανοίγετε το κάθε μπαλάκι σε φύλλο αρκετά λεπτό. 3. Κόβετε το κάθε φύλλο με ένα μαχαίρι σε πολύ λεπτές λωρίδες. 4. Απλώνετε τα noodles σε χαρτί κουζίνας και τα αφήνετε κάπου που να μην έχει υγρασία να στεγνώσουν μέχρι να ετοιμάσετε τα υπόλοιπα υλικά.
1. Βάζετε σε ζεστό γουόκ ή βαθύ τηγάνι 4 κ.σ. σησαμέλαιο, 1/2 κ.γ. ζάχαρη και 2 κ.γ. σόγια σος. 2. Με το που αρχίσει να λιώνει η ζάχαρη προσθέτετε το κρέας και τα 3/4 από το ξερό κρεμμύδι.Σοτάρετε για 6'-7'. 3. Προσθέτετε το άσπρο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρετε 1'-2'.Έπειτα αδειάζετε σε ένα σκεύος και καλύπτετε με αλουμινόχαρτο. 4. Ξαναβάζετε στο γουόκ σησαμέλαιο, ζάχαρη και σος σόγιας.Προσθέτετε τα θαλασσινά(Αν είναι νωπά τα ζεματίζετε ελάχιστα.Αν είναι κατεψυγμένα τα ξεπαγώνετε τελείως.), το σέλινο, το υπόλοιπο κρεμμύδι και τον αρακά και σοτάρετε για 4'-5'. 5. Προσθέτετε την πιπεριά, το τζίντζερ, τα μανιτάρια και σοτάρετε για 2'-3'.Τέλος ρίχνετε το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια.Αδειάζετε και πάλι σε ένα σκεύος και καλύπτετε με αλουμινόχαρτο.
1. Βράζετε τα noodles σε αλατισμένο νερό για 4'-5' και τα στραγγίζετε. 2. Τοποθετείτε τα noodles σε ένα βαθύ πιάτο ώστε να καλύψουν τον πάτο του πιάτου. 3. Προσθέτετε τα σοταρισμένα κρέας, θαλασσινά και λαχανικά και περιχύνετε με ζεστό ζωμό. 4. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένα φύλλα σέλινο και προσθέτετε τσίλι σος αν σας αρέσει. *Τα παραπάνω υλικά είναι προτεινόμενα. Μπορεί ο καθένας να πειραματιστεί με διάφορα λαχανικά, κρεατικά, θαλασσινά ή ότι άλλο, αρκεί να τα μεταχειριστεί ανάλογα και χωρίς να τα "κουράσει" στο μαγείρεμα. Ο σωστός τρόπος κοπής, ο σωστός χρόνος μαγειρέματος και φυσικά η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη φρεσκάδα του κάθε υλικού είναι το ζητούμενο. *Σημαντικό είναι να έχετε καθαρίσει, πλύνει και κόψει όλα τα υλικά μας πριν αρχίσετε το μαγείρεμα.