



Κόβετε το φιλέτο σε κομμάτια.Βάζετε σε μια κατσαρόλα το νερό να βράσει και ρίχνετε το κοτόπουλο.Το αφήνετε να πάρει μια βράση.
Καθώς βράζει βγάζει αφρό (λίπος του κοτόπουλου).Το αφαιρείτε με μια κουτάλα.
Αφαιρείτε το κοτόπουλο και το κόβετε σε μικρά κομματάκια. Τώρα στην κατσαρόλα προσθέτετε το ρύζι και το ελαιόλαδο και το αφήνετε περίπου 15' να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία.
Όταν το ρύζι είναι έτοιμο ρίχνετε το κοτόπουλο, και ετοιμάζετε το αυγολέμονο.Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά και το λεμόνι.
Με μια κουτάλα παίρνετε λίγο από το ζουμί της σούπας και το ρίχνετε σιγά σιγά στο αυγολέμονο ανακατεύοντας διαρκώς.
Έπειτα ρίχνετε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα και ανακατεύετε καλά με την κουτάλα. Δεν σκεπάζετε για να μην κόψει το αυγολέμονο.
